Bram Stroes

Om mezelf in een hokje te plaatsen (ik haat hokjes, maar ja) kun je mij zien als een Naturistische HoCis-man, drieënvijftig jaar jong, van geest eigenlijk nog maar vijfentwintig. Ik ben inmiddels twaalf jaar vrijgezel.
Van jongs af aan ben ik bezig met techniek, ze bestaan!😉
Ik ben nu werkzaam als Functioneel beheerder ICT en via het werk bij Floor en bij ZIEN terechtgekomen. Bij ZIEN mag ik het manusje van alles zijn op de achtergrond.  

Geboren in een “psychologen-familie” heeft wel wat op mij afgegeven en ben daardoor vaak bezig met het helpen van de wat oudere “jongeren” die worstelen met onze maatschappij. Bij de vereniging waar ik lid ben, ben ik als jeugdcoördinator verantwoordelijk voor de jeugd tot vijfentwintig. Tevens ben ik co-voorzitter technische zaken.
Ook beheer ik het NFN Veiligheidprotocol.  

Door mijn open houding, respect voor ieder mens op deze aarde in welke vorm dan ook, ga ik graag de respectvolle dialoog aan om te leren en te begrijpen. Door mijn persoonlijke ervaringen in het leven door schade en schande wijs geworden en erg handig in het vinden van wegen die niet direct zichtbaar zijn.