Actie | Een bus voor Niek en Tygo

Beste lezers,

 

Niek. Twaalf jaar oud. Volledig gebonden aan zijn rolstoel.

Broertje Tygo. Acht jaar oud. Kan nog zelfstandig stukjes lopen.

Een aangepaste bus is geen luxe, maar een absolute noodzaak om de wereld groot te houden.

Een leven waarin zelfstandigheid en mobiliteit steeds minder een zekerheid worden. Niet omdat je daarvoor kiest, maar door een genetische speling van het lot. Stel je even voor! Voor Niek en Tygo, twee dapper strijdende broers in gevecht met de genadeloze spierziekte Duchenne, is dit de realiteit. Dit betekent voor hun ouders, Anke en Theo, niet alleen een emotionele strijd, maar ook een dagelijkse uitdaging om de wereld toegankelijk te houden voor hun geliefde jongens.

Zeker nu de pech hun spaarzame vakantiebus heeft ingehaald. Een kapotte motor dreigt hun mobiliteit verder te beperken. Net nu ze al hun spaargeld al hadden ingezet op een aangepaste fiets. De weg naar een nieuwe bus lijkt geblokkeerd.

En dat, beste lezers, is waar wij om de hoek komen kijken! Wij kunnen een verschil maken. Wij kunnen samenkomen en een helpende hand bieden aan deze moedige familie. Alledaagse dingen die voor de meesten van ons vanzelfsprekend zijn, moet voor Anke, Theo, Niek en Tygo ook mogelijk blijven! Een dagje strand, een boswandeling, op visite bij familie… Wij kunnen er gezamenlijk voor zorgen dat ze dat kunnen doen zonder belemmeringen.

Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij het herstellen van hun vrijheid en mobiliteit. Laten we ervoor zorgen dat hun wereld niet ophoudt bij hun eigen voordeur. Laten we hen helpen om samen nog vele mooie herinneringen te kunnen maken, herinneringen die niet gehinderd worden door de ziekte die hun levenspad heeft gekruist.

Laten we samen hun wereld groter maken.

Met hoopvolle groeten,

Marijke en Anoeska

 

Geef klein en grote bedragen via deze link! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.