Special day | Nationale Vrijwilligersdag

7 december

 

Sinds de lancering op 3 oktober, is ZIEN behoorlijk aan het groeien. Het aantal lezers stijgt, het aantal volgers stijgt en ook zijn er samenwerkingen gevormd met mooie mensen en organisaties. Soms in een wat rustiger tempo en soms volgen de bijzondere momenten en gebeurtenissen elkaar snel op. Regelmatig zit ik in de avond dingen terug te lezen om te kijken wat er allemaal gaande is.

En er gebeurde nog iets sinds 3 oktober.

Het aantal medewerkers groeide. Het team bestaat nu uit achttien mooie, lieve, inspirerende mensen, uit alle hoeken van het diversiteitspalet. Zo heb ik mensen van kleur, mensen uit de LHBTI+community, uit verschillende culturen, mensen met een vorm van neurodiversiteit en mensen met een beperking.

Als hoofdredacteur kan je alleen maar een team als dat van mij wensen en ik heb het gewoon! Deze personen zetten zich allemaal op vrijwillige basis in voor ZIEN. Ze doen dit met zoveel overgave, dat het me vaak overdondert.

Het besef is groot dat zij ZIEN maken tot wat het nu is. Ik omarm ze, maar deze mensen omarmen mij nog meer en vormen mijn basis.

Dus een hele grote shout-out naar deze fantastische groep vrijwilligers van ZIEN die het allemaal mogelijk maken.

Ik ben waanzinnig trots op jullie.

 

Floor Brands 
Hoofdredacteur ZIEN 

*

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.