Win vrijkaarten voor Love Lies Bleeding

De nieuwe film van Rose Glass

 

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt.
Jackie, die werkt bij de schietbaan van* Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt.
Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou's zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt.
Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

*****
NRC

Love Lies Bleeding is een smerige maar heerlijke queer-film van megatalent Rose Glass

RECENSIE NRC
Love Lies Bleeding is een smerige maar heerlijke queer-film van megatalent Rose Glass

Thriller Regisseur Rose Glass stort je met ‘Love Lies Bleeding’ in een sexy, smerig absurdistisch universum.
Aan het begin van Love Lies Bleeding maak je je op voor een ‘zware-maar-belangrijke’ zit. Lou (Kristen Stewart) is een depressieve sportschooleigenaar in New Mexico. Ze wil weg, maar haar zusje wordt wekelijks in elkaar geslagen door haar echtgenoot. Ze kan haar toch niet alleen laten? Dan stapt bodybuilder Jacky haar sportschool binnen: permanentje, een lichaam als een anaconda in een huidkleurige panty.

Zij is het bewijs dat je alles kan worden wat je wilt. Ook in New Mexico.

*****

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.